Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Álláspályázat - Számviteli referens (főkönyvi könyvelő)

Tartalomfelelős: Ótott Annamária, osztályvezető

2022. június 01., szerda 12:49

PÁLYÁZAT

Országos Vízügyi Főigazgatóság

Közgazdasági Főosztály

Számviteli Osztály

SZÁMVITELI REFERENS

(főkönyvi könyvelő)

munkakör betöltésére

 

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 10.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. július 17.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság pályázatot hirdet számviteli referens (főkönyvi könyvelő) munkakör betöltésére, határozatlan időre.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest, Márvány u. 1/D.

A munkakörbe tartozó feladatok:

főkönyvi könyvelési feladatok ellátása integrált pénzügyi-számviteli programban részt vesz a főkönyvi és MÁK adatok közötti ERA kód szerinti egyezőség megteremtésében főkönyvi kivonat egyeztetése az analitikus nyilvántartásokkal részvétel az időszaki zárási feladatok elvégzésében részvétel a Főigazgatóság költségvetésének és beszámolójának elkészítésében az intézmény pénzügyi és számviteli folyamatainak támogatása, együttműködés szabályzatok kidolgozásában a Főigazgatóság középirányítói – számviteli - feladatainak végrehajtásában való közreműködés. részvétel az intézmény számviteli adatszolgáltatásainak elkészítésében.

Tevékenységét a Számviteli Osztály osztályvezetőjének közvetlen irányítása alatt végzi.

Pályázati feltételek:

pénzügyi szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettség vagy felsőfokú végzettség és mérlegképes könyvelői végzettség büntetlen előélet magyar állampolgárság

Előnyt jelent:

Forrás.Net program ismerete, szakmai tapasztalat magas fokú számítógépes ismeret és gyakorlat központi költségvetési intézménynél számviteli munkában szerzett gyakorlat Európai Uniós finanszírozású projektek könyvelésében szerzett tapasztalat

Pályázat tartalma:

motivációs levél részletes, fényképes szakmai önéletrajz iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvtudást igazoló okiratok másolata Amennyiben a pályázó a pályázatot elnyeri szükséges 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány eredeti példányának benyújtása

 

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvényben valamint a vízügyi ágazatra vonatkozó 391/2017. (XII. 13.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

A pályázatot 2022. július 17-ig elektronikus úton a humanpolitika@ovf.hu címre, vagy levélben az Országos Vízügyi Főigazgatóság 1012 Budapest, Márvány u. 1/D. címre kell eljuttatni az OVF számviteli referens (főkönyvi könyvelő)” jelige feltüntetésével.

Szakmai kérdésekben további felvilágosítás kérhető Dila Erikától a Közgazdasági Főosztály főosztályvezetőjétől a +36 1 225-44-00/10082-es telefonszámon.

A pályázat elbírálásának rendje:

Az előírt feltételeknek megfelelő, a benyújtott részletes szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján alkalmasnak ítélt pályázókkal történt elbeszélgetést követő munkáltatói döntés. A pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményről írásban tájékoztatjuk. A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén, 4 hónapos próbaidő kikötésével, azonnal betölthető.

 

 

Utolsó módosítás: 2022. június 08., szerda 10:14, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat