Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Álláspályázat - Jogi referens

Tartalomfelelős: Dr. Elek Ádám, főosztályvezető

2022. április 26., kedd 08:57

PÁLYÁZAT

Országos Vízügyi Főigazgatóság

JOGI REFERENS

munkakör betöltésére

 

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (továbbiakban OVF) a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. §-nak megfelelően pályázatot hirdet jogi referens munkakör határozatlan időre történő betöltésére.

A munkakör a Jogi Osztály vezetőjének közvetlen irányítása alá tartozik.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Munkavégzés helye: 1012 Budapest, Márvány utca 1/d.

A munkakörbe tartozó feladatok:

Végrehajtja a Jogi Osztály feladatköréhez kapcsolódó jogi feladatokat. Ennek keretében:

polgári jogi szerződések készítése, véleményezése jogi tanácsadás, jogi szakvélemények, állásfoglalások készítése részvétel jogszabályok előkészítésében a Főigazgatóság jogi képviseletének biztosítása a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény (továbbiakban: Vgtv.), a vízügyi igazgatási és a vízügyi, valamint a vízvédelmi hatósági feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 223/2014. (IX. 4.) Korm. rendelet, a vízvédelmi igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről, és egyes vízügyi tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 366/2015. (XII. 2.) Korm. rendelet szerinti alaptevékenység jogi támogatása a szakterületek részére jogi szakértelem biztosítása az európai uniós projektek előkészítési, megvalósítási, fenntartási időszakában felmerülő jogi vonatkozású feladatok ellátása során kapcsolattartás, egyeztetések lebonyolítása a projektekben közreműködő, illetve a projektek által érintett szervezetekkel, személyekkel a jogi vonatkozású feladatok ellátása során

Pályázati feltételek:

egyetemi végzettség jogász végzettség magas szintű MS Office (Excel, Word,) ismeret büntetlen előélet és cselekvőképesség jó kommunikációs készség csapatmunkára alkalmasság magyar állampolgárság

Előnyt jelent:

vízügyi szakmai ismeretek közigazgatásban szerzett tapasztalat

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajz bérigénnyel, motivációs levél végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolatai minden olyan irat, amelyet a pályázó a pályázat elbírálása szempontjából fontosnak tart hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázó anyagát a vonatkozó jogszabályok szerint (GDPR) az arra jogosult személyek megismerhetik

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a vízügyi igazgatási szerveknél foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának különös szabályairól szóló 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó.

 A pályázatok benyújtásának módja, rendje:

A pályázatot 1 példányban személyesen vagy e-mail-en kell eljuttatni az „OVF jogi referens” jelige feltüntetésével az Országos Vízügyi Főigazgatóság Humánpolitikai Osztályára humanpolitika@ovf.hu e-mail címre.

A pályázati felhívással kapcsolatosan további felvilágosítás kérhető: Szakmai kérdésekben: Dr. Elek Ádám osztályvezető (elek.adam@ovf.hu) +36-1-225-44-00/10080.

Az előírt feltételeknek megfelelő, a benyújtott részletes szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján alkalmasnak ítélt pályázókkal történt elbeszélgetést követő munkáltatói döntés. A pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményről írásban tájékoztatjuk. A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén azonnal betölthető.

Utolsó módosítás: 2022. április 26., kedd 09:02, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat