Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság focicsapata az Infrastruktúra Kupán

Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

2020. október 15., csütörtök 08:50

A kitartó munka meghozza gyümölcsét

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság focicsapata - a miskolci MVK és a MÁV-Start csapatait legyőzve - magabiztosan jutott tovább csoportmásodikként az elmúlt hétvégén rendezett Infrastruktúra Kupán. Az október eleji időpont ellenére az időjárás maximális mértékben a kegyeibe fogadta a Kupa résztvevőit, a kora reggeli párás-felhős órákat követően szikrázó napsütésben zajlottak a mérkőzések. A szürke hétköznapok gondjait otthonhagyva, az OVF csapattagjai remek hangulatban várták az első összecsapást (MÁV-Start), ahol a kezdeti perceket leszámítva az OVF csapata gyorsvonatként robogva győzte le ellenfelét. A mérkőzés 3-1-es eredménye csak tovább fokozta a hangulatot és a töretlen lendület az MVK elleni ütközetre is megmaradt és a játék során nyújtott egyéni és csapatteljesítményt tökéletesen tükröző 3-0 gólarány született. A harmadik, GYSEV ellen folytatott meccs - már a biztos továbbjutással a zsebben - pedig igazi örömfocit hozott.
A legjobb 8 közé jutást követően a sors úgy hozta, hogy egy kemény és nehéz ellenféllel (mint az később kiderült, a kupa győztesével) került szembe az OVF mindenre elszánt csapata és a számos, szemre is tetszetősen kivitelezett - nem egyszer kapufával végződő - támadás ellenére sem sikerült a 4 közé jutást kiharcolni.
Mindazonáltal a csapat emelt fővel hagyhatta el a játékteret, és történetének legeredményesebb megmérettetésével méltón képviselte az OVF-et.

focicsapatOVF focicsapata

Gratulálunk!

Utolsó módosítás: 2020. október 15., csütörtök 08:58, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat