Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Álláspályázat - Vízhasznosítási (öntözési) referens

Tartalomfelelős: Ótott Annamária, osztályvezető

2021. január 04., hétfő 13:07

PÁLYÁZAT

Országos Vízügyi Főigazgatóság

Belvízvédelmi és Öntözési Főosztály

vízhasznosítási (öntözési) referens

munkakörének betöltésére

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. január 31.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. §-nak megfelelően pályázatot hirdet az intézmény Belvízvédelmi és Öntözési Főosztályán vízhasznosítási referens munkakör határozatlan időre szóló betöltésére.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest

A munkakörbe tartozó feladatok:

A mezőgazdasági vízszolgáltató főművek üzemeltetéséhez, fenntartásához, fejlesztéséhez kapcsolódó feladatatok ellátása; a felszíni vizek visszatartásával, azok mezőgazdasági célú használatával, illetve a mennyiségi viszonyokat befolyásoló vízhasználatokkal kapcsolatos feladatok ellátása; a mezőgazdasági vízigények, vízhasználatok, és az öntözővíz szolgáltatást végző rendszerek összehangolása, koordinálása. vízügyi ágazati projektek szakmai koordinálása; EU projektekben szakági szakértői feladatok ellátása; közreműködés a minisztérium szakterületi döntéseit megalapozó koncepciók, tanulmányok és fejlesztési tervek előkészítésében, végrehajtásában és értékelésében; a területi vízgazdálkodási feladatok egyéb szakpolitikákban és stratégiákban való megjelenítésének, érvényesítésének biztosítása;

Tevékenységét a Belvízvédelmi és Öntözési Főosztály vezetőjének alárendeltségében végzi.

Pályázati feltételek:

építőmérnöki/vízügyi, mezőgazdasági-vízgazdálkodási mérnöki végzettség, büntetlen előélet, magyar állampolgárság,

Előnyt jelent:

vízügyi ágazatban szerzett gyakorlat, magas fokú számítógépes ismeret és gyakorlat, térinformatikai alkalmazások ismerete, gyakorlat közbeszerzési eljárásban szerzett tapasztalat idegen nyelvtudás, vezetői engedély.

Pályázat tartalma:

motivációs levél, részletes, fényképes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvtudást igazoló okiratok másolata, amennyiben a pályázó a pályázatot elnyeri, szükséges 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány eredeti példányának benyújtása.

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra az „A vízügyi igazgatási szerveknél foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának különös szabályairól” szóló 391/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet az irányadó.

A pályázatot 2021. január 31-én 16:00 óráig elektronikus úton az zentai.eva@ovf.hu mail címre kell eljuttatni „OVF vízhasznosítási referens” jelige feltüntetésével.

Szakmai kérdésekben további felvilágosítás kérhető Csűrös Krisztiántól a Belvízvédelmi és Öntözési Főosztály főosztályvezetőjétől a (1) 225 44 00 / 10-215-es telefonszámon.

A pályázat elbírálásának rendje:

Az előírt feltételeknek megfelelő, a benyújtott részletes szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján alkalmasnak ítélt pályázókkal történt elbeszélgetést követő munkáltatói döntés.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. február 26.

A pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményről írásban tájékoztatjuk. A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén azonnal betölthető.

 

 

Utolsó módosítás: 2021. január 12., kedd 13:50, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat