Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Állásbörze a bajai Eötvös József Főiskolán

Tartalomfelelős:

2015. március 25., szerda 14:09

Esemény kezdete: 2015. március 24. 00:00, kedd

Esemény vége: 2015. március 24. 00:00, kedd

Helyszín: Eötvös József Főiskola - Baja

állásbörze 1

Összesen közel harminc, köztük hat, vízhez, vízszolgáltatáshoz, vízügyi fejlesztéshez kötődő cég vett részt március 24-én a bajai Eötvös József Főiskolán szervezett állásbörzén. A kiállításon standot állított - a Főiskolával a szakemberképzés területén korábban is eredményesen együttműködő - Országos Vízügyi Főigazgatóság, amely legutóbb az idén januárban, az EDUCATIO kiállításon, a duális képzés beindítása kapcsán jelent meg együtt a Főiskolával.

állásbörze 3

Dr. Dobi László az OVF Műszaki Főigazgatóság vezető tanácsadója ezúttal már a végzős, vagy végzett szakemberek elhelyezkedési lehetőségeiről - nagy érdeklődés mellett - tartott tájékoztató előadást. A bajai főiskola egyik legnépszerűbb szakága a Környezetmérnöki Alapszak, amelynek keretében képezik a vízügyi szakembereket. Dobi László előadásában rámutatott: az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az ország 12 Vízügyi Igazgatósága nagy gondot fordít a szakmai utánpótlásra, így a szervezet reális elhelyezkedési lehetőséget jelent a pályakezdő mérnököknek. Az OVF mindamellett más - jogi, pénzügyi, adminisztratív – állások ajánlatával is jelen van a munkaerőpiacon.

állásbörze 2

A résztvevő cégek konkrét állásajánlatokkal is várták az érdeklődőket. Az állásbörzén HR szakemberek, karrier tanácsadók előadásai hangzottak el az online karrierépítés, a tökéletes önéletrajz, a sikeres állásinterjúk szabályairól és fortélyairól.

 

Utolsó módosítás: 2015. március 26., csütörtök 10:25, Radó Mónika
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat