Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Az OVF az AQUA UKRAINE-2018 kiállításon

Tartalomfelelős: Siklós Gabriella, főosztályvezető-helyettes

2018. november 10., szombat 08:38

Az OVF az AQUA UKRAINE-2018 kiállításon

                    

Az ukrán miniszteri kabinet támogatásával 2018. november 6-8. között került sor a XVI. Nemzetközi Víz Fórumra, amelyhez kapcsolódva Kijev adott otthont az „AQUA UKRAINE-2018” nemzetközi vízügyi szakvásárnak, valamint számos szakmai konferenciának.

A rangos eseményre Iryna Ovcharenko ukrán kormány meghatalmazott asszony levélben hívta meg a magyar állami vízügyi szerveket.

 Az OVF a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával, az irányítása alatt álló két állami vízügyi KFT, a FETIVIZIG és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Bajai Víztudományi Karának partnerségével, önálló standdal vett részt a kiállításon. A nagy érdeklődés mellett zajlott kiállítással egy időben került megrendezésre a nemzetközi vízügyi szakmai konferencia, amelyen Fiala Károly osztályvezető az aszálykezelés magyar gyakorlatáról, legfrissebb hazai eredményeiről tartott előadást.

 A kiállításon, illetve a megrendezésre kerülő szakmai fórumokon való részvételünk, - a magyar vízgazdálkodási eredmények, célok bemutatásán túlmenően - jó lehetőséget biztosított a szakmai kapcsolatok elmélyítésére és alkalmas volt arra is, hogy felmérjük a régióban tervezett vízügyi fejlesztéseket, felmérjük a kapcsolódási lehetőségeket, megalapozzuk a vízipari export lehetséges bővítésének területeit.

Kijev1

Kijev2

Kijev3

Kijev4

Kijev5

Kijev6

 

Utolsó módosítás: 2018. november 10., szombat 08:42, Radó Mónika
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat