Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Befejeződött a Körösladányi duzzasztómű felújítása

Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

2021. július 07., szerda 14:26

Június 30-án tartottuk a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében megvalósuló „Körösladányi duzzasztó rekonstrukciója” elnevezésű pályázat ünnepélyes projektzáró rendezvényét.

KOVIZIG 2021  06 30  Korosladanyi duzzaszto rekonstrukcioja Körösladányi duzzasztó rekonstrukciója

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság konzorciuma a benyújtott pályázata útján, nagy örömünkre korszerűsítette a Körösladányi duzzasztóművet. A projekt célja volt, a duzzasztómű üzembiztonságának helyreállítása és a fenntartható gazdálkodás feltételeinek javítása a vízkészletekkel.

Projektátadó rendezvényen az ünnepi hangulatról Beszterczey Attila színművész gondoskodott. Beszédet mondott Dr. Krizsán Anett igazgató asszony a Békés Megyei Kormányhivatal képviseletében, Láng István az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója, valamint Szabó János a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója. A beruházást Kocsi Mihály a Kötiviép’B Kft. ügyvezető igazgatója adta át, a rendezvény ünnepélyes szalagátvágással zárult.

KOVIZIG 2021  06 30 Danko Bela orszaggyulesi kepviselo ur gratulal Szabo Janos igazgato urnak (KOVIZIG)Dankó Béla országgyűlési képviselő úr gratulal Szabó János igazgató úrnak (KÖVIZIG)

Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság

Utolsó módosítás: 2021. július 07., szerda 14:39, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat