Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

A Tisza-tónál debütált a KÖTIVIZIG-OVF zenekara

Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

2021. augusztus 06., péntek 10:22

Klasszikus opera- és operettszámokkal, komoly- és könnyűzenével, sporttal és nem utolsó sorban páratlan természeti értékekkel fogadta az érdeklődőket a Tisza-tavi Fesztivál július 30. és augusztus 1. között. A rangos kulturális esemény – vízügyi szempontból – egyik legérdekesebb programja a KÖTIVIZIG-OVF zenekarának fellépése volt szombaton a Kiskörei Hallépcsőnél.

KOTIVIZIG0805Vizugyiegyuttes1A zenekar (Fotó: Fejes Lőrinc)

Az együttes – hivatalos nevén a Heavy Gátőr Matiné Band – népszerű külföldi és magyar (például AC/DC, Offspring, Tankcsapda) számokat adott elő – a teljesség igénye nélkül - olyan neves előadóművészek társaságában, mint Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc és Príma Primissima-díjas operaénekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a 100 tagú cigányzenekar, St. Martin szaxofon és pánsíp művész, Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar.

A vízügyes Band(a) tagjai:  Harsányi Gábor - gitár (a KÖTIVIZIG karcagi szakaszmérnöke), Varga Balázs - gitár (OVF), Bodnár Huba - dob (OVF), Murányi Zoltán - basszusgitár, vokál (KÖTIVIZIG informatika), valamint őket kiegészítve Csizmadia Csaba, a szolnoki UHC zenekar énekese.

Laczi Zoltán

Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság

 

Utolsó módosítás: 2021. augusztus 06., péntek 10:26, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat