Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Pandémia idején is vérüket adták a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság dolgozói mások megsegítéséért

Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

2021. január 28., csütörtök 14:29

A Magyar Vöröskereszt már több, mint nyolcvan esztendeje, 1939 óta vesz részt a véradások szervezésében. Fontos szereplői tehát ennek a semmivel sem pótolható, humanitárius segítségnyújtásnak.

Idén Nyíregyházán az elsők között került sor az egyik ilyen eseményre a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (FETIVIZIG) központi székházának földszinti tárgyalótermében, 2021. január 26-án délelőtt. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete és a FETIVIZIG közös szervezésében.

A múlt hónapban az egyik nyugdíjas dolgozójuk számára kivételes, irányított véradást tartottak a FETIVIZIG-nél, ami elérte a célját, hiszen a beteg azóta kijött a kórházból, és az otthonában gyógyulhat tovább.

A mostani programon a FETIVIZIG Központi és a Nyíri Szakaszmérnökség munkatársai vettek részt.

A COVID járványhelyzet miatt a résztvevők maximálisan betartották a védekezési előírásokat. Maszkot viseltek, kézfertőtlenítés után léptek be a terembe, ahol a megfelelő távolságtartás mellett egyszerre 5-6 főnél többen nem tartózkodtak. A helyiségben pedig folyamatos volt a szellőztetés.

A szervezők a sikeres kezdet után az év további részében is szívesen várják majd a másoknak önzetlenül „segédkezet” nyújtani kívánók aktivitását!

FETIVIZIG_20217.jpg FETIVIZIG_2021.-1.jpg

Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság

 

Utolsó módosítás: 2021. január 28., csütörtök 14:32, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat