Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Fények, árnyékok, impressziók a Tájvízházban

Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

2022. szeptember 09., péntek 12:40

Szeptemberben nyitottuk Fények, árnyékok, impressziók címmel a József Dezső Alkotótábor Egyesület kiállítását Gyulán a Tájvízházban. Az egyesület 17 tagjának 66 festménye látható bemutatóházban. A kiállítást Holecz Magdolna a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese nyitotta meg, aki elmondta, hogy az egyesület a jövő évben ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját, és hogy ezen alkalommal az alkotótábor szinte minden tagja bemutatkozik, jelzi azt, hogy tevékeny éveket tudhatnak maguk mögött. Az egyesület tagjai az alkotás során rengeteg pozitív élményt élnek át, azonban ők nem elégszenek meg ennyivel, gondolnak ránk, fáradságot nem kímélve összeállítanak egy tárlatot, kellemes órákat szerezve ezzel sokunk számára – emelte ki.

A kiállításon Arató Ilona, Borbély Mária, Hortobágyiné Benkő Jolán, Kondorosiné Ökrös Julianna, Marosán Róza, Nótáros Mihályné, Ócsai László, Orestyákné Buka Mária, Papp Mária, Pekár Edit, Dr. Stein Tamásné, Sütő Jánosné, Szabó Anna, Szabó Csilla, Szabó József, Török Erzsébet, Ungváriné Spiegel Julianna festményeiben gyönyörködhetünk az időszaki kiállítási teremben és az emeleti kiállító részen.

A rendezvényen a Szívhangoló együttes kényeztette a hallgatóság fülét kellemes dallamokkal és Puskás Zsófia mondott verset. A kiállítás 2022. szeptember 30-ig látható Gyulán a Városház u. 25. szám alatt.

KOVIZIG 2022 09 08 Fenyek, arnyekok, impressziok kiallitasmegnyito (1) KOVIZIG 2022 09 08 Fenyek, arnyekok, impressziok kiallitasmegnyito (4)

KOVIZIG 2022 09 08 Fenyek, arnyekok, impressziok kiallitasmegnyito (2)

Szöveg: Pozsárné Kaczkó Zita

Fotó: Jobbágy Zoltán

Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság

Utolsó módosítás: 2022. szeptember 09., péntek 12:42, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat