Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Álláspályázat - Humánpolitikai referens

Tartalomfelelős: Ótott Annamária, osztályvezető

2021. november 30., kedd 15:14

             PÁLYÁZAT

Országos Vízügyi Főigazgatóság

HUMÁNPOLITIKAI REFERENS

munkakör betöltésére

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. 12. 27.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (továbbiakban OVF) a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. §-nak megfelelően pályázatot hirdet humánpolitikai referens munkakör határozatlan időre történő betöltésére.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1012 Budapest, Márvány utca 1/D.

A munkakörbe tartozó főbb feladatok:

Tevékenységét a Humánpolitikai Osztály osztályvezetőjének közvetlen alárendeltségében végzi.

közalkalmazotti állomány munkaviszonyával összefüggő személyügyi és munkaügyi feladatok teljes körű ellátása. Ezen belül közalkalmazottak ki – beléptetése, illetmény nélküli szabadságok előkészítése, kinevezések módosításának elkészítése, személyi anyagok és az adatok védelmének ellátása; az OVF-nél használt humánpolitikai programrendszer kezelése, az adatok és a nyilvántartások naprakész vezetése; a dolgozók vagyonnyilatkozat tételi, valamint nemzetbiztonsági ellenőrzésével kapcsolatos feladatok ellátása; a dolgozók tanulmányi szerződésének összeállításával, nyilvántartásával összefüggő feladatok végrehajtása; a munka törvénykönyve alá tartozó munkavállalók szerződéseinek előkészítése, az érintett szervezeti egységgel történő egyeztetése; a dolgozók teljesítményértékelésével kapcsolatos feladatok ellátása; a főigazgatói utasítások elkészítésével, módosításával kapcsolatos feladatok végrehajtása, jogszabályok véleményezésében történő részvétel; rendszeres és időszakos statisztikák, létszámjelentések, diagramok, grafikonok, előrejelzések elkészítése;

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra "A vízügyi igazgatási szerveknél foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának különös szabályairól" szóló 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó.

Pályázati feltételek:

főiskolai vagy egyetemi (andragógus - személyügyi ügyintézői, szociális, emberi erőforrás gazdálkodási, humán erőforrás menedzseri, jogi, társadalomtudományi) végzettség magyar állampolgárság, cselekvőképesség, jó kommunikációs készség, csapatmunkára alkalmasság, legalább 1 éves szakmai tapasztalat felhasználói szintű számítógépes ismeret: Windows, Word, Outlook, magas szintű Excel ismeretek

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

központi költségvetési szervnél szerzett legalább 1 év tapasztalat, jó szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, terhelhetőség, pontosság, rugalmasság, megbízhatóság.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

szakmai önéletrajz, motivációs levél, hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázó anyagát a pályázat elbírálásában részt vevőszemélyek megismerhetik, érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy az igényléséről szóló igazolás.

 

A személyes elbeszélgetésre behívott pályázó köteles bemutatni a végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratokat, illetve minden a pályázó által a pályázat elbírálása szempontjából fontosnak tartott dokumentumokat.

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:

a pályázat elbírálását követően azonnal, 4 hónap próbaidő kikötése mellett.

 

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Ótott Annamária osztályvezető nyújt, ( 06-1-225-4400/10235 mellék.

 A pályázatok benyújtásának módja:

A pályázatot kérjük elektronikus úton benyújtani a zentai.eva{kukac}ovf.hu email címre „OVF humánpolitikai referens” jelige feltüntetésével.

A pályázat elbírálásának rendje:

Az előírt követelményeknek megfelelő, benyújtott önéletrajz és motivációs levél alapján az alkalmasnak ítélt pályázókkal történt elbeszélgetést követően történik a munkáltatói döntés. Érvénytelen a hiányosan vagy késve benyújtott pályázat.

Az OVF pályázatokhoz tartozó adatkezelési tájékoztatója a www.ovf.hu oldalon található.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. 01. 15.

 

 

 

Utolsó módosítás: 2021. november 30., kedd 15:16, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat