Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Covid PR

Tartalomfelelős: Pákozdi József, referens

2021. december 08., szerda 12:45

Bekövetkezett a nem várt, de nem is váratlan újabb covid hullám. A vízügyi PR események megtartása a kormány által kiadott központi rendeletek szerint nem lehetetlen un. „offline” módon, de főigazgatói utasítás szerint - a súlyos helyzetet mérlegelve, azok megtartása szünetel.

Egy, a napokban végzett összegzés szerint a projektekhez kötődő PR események szerencsés módon erre az évre befejeződtek, mindössze egy projektzárót kellett elhalasztani.

Remélhetően az új év ismét meghozza a járvány visszaszorulását. Minden esetre fel kell készülni arra is, hogy a vállalkozók és mi is online rendezvényekkel tegyünk eleget a PR szerződésekben vállalt projektes kötelezettségeknek. A Minisztérium Irányító hatósága az EU projektek kapcsán nyitottan állt hozzá a kommunikációs tervek effajta változtatásához, kellő indokok és előzetes bejelentés mellett. Remélhetően erre már a jövőre sorra következő eseményeknél, a járványhelyzet remélt javulása miatt kevéssé lesz szükség. Ugyanakkor az online forma alkalmazása- több szakember véleménye szerint, a mai technikai lehetőségek melllett- sok esetben kifejezetten praktikus és hatékony lehet.

Utolsó módosítás: 2021. december 08., szerda 12:46, Regdánszki Tamara
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat