Országos Vízügyi Főigazgatóság Központi vízkárelhárítási bejelentések: 06-80-204-240
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Szakmérnök utánpótlás

Tartalomfelelős: Siklós Gabriella, sajtóreferens

2016. március 31., csütörtök 10:30

Szakmérnök utánpótlás

 

Az utóbbi években nyílván valóvá vált, hogy milyen nagy szükség van felkészült szakemberekre szinte minden munkaterületen az országban.

EJF 2

 

Az utóbbi években nyílván valóvá vált, hogy milyen nagy szükség van felkészült szakemberekre szinte minden munkaterületen az országban. A vízügyi ágazat is hasonló problémákkal szembesült. Jó hír, hogy a bajai Eötvös József Foiskolának (EJF) köszönhetoen immár hatodik alkalommal újabb 32 fovel bovült az ágazatban dolgozó szakmérnökök száma. Hiszen 2016.március 24-25-én 32 vízügyes kolléga tette le sikerrel az ár- és belvízvédelmi szakmérnök képzés záróvizsgáját. Az újonnan avatott szakmérnökök legtöbbje jelenleg is a 12 vízügyi igazgatóság állományában, valamint az Országos Vízügyi Foigazgatóságnál (OVF) dolgozik.

A vizsgabizottságot több évtizedes tapasztalattal rendelkezo vezeto beosztású szakemberek képviselték úgymint, Láng István az OVF muszaki-igazgatóhelyettese, dr. Szlávik Lajos Professor Emeritus, Baross Károly az OVF szakértoje, valamint több vízügyi igazgató.

A helyi tv által összeállított anyagot az alábbi linken tekinthetik meg:https://www.youtube.com/watch?v=-liiccIyIfk

ejf  
Utolsó módosítás: 2016. április 01., péntek 13:35, Radó Mónika
Vízügyi igazgatóságok Kapcsolataink Közgyűjtemények Zöld hatóságok Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat